Om oss

Creatim – en engagerad samarbetspartner

Creatim är en engagerad samarbetspartner inom bygg och renovering. Vi designar, projekterar och bygger med breda kompetenser. Markarbete och dränering, källarrenoveringar, elarbete och elprojektering, snickeri och renovering – vi hjälper dig med alla aspekter av bygget. När vi inleder ett bygg- eller renoveringsprojekt så står vi till tjänst med arkitekt, konstruktör och elingenjör direkt. Vi har alla kompetenser redo från förstudie till sista penseldraget och slutinspektion.

Vi erbjuder våra tjänster åt såväl privatpersoner, företag, myndigheter, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Vi vill alltid utvecklas och bli bättre

Vi arbetar konstant med att förbättras och effektiviseras och vidareutbildar oss kontinuerligt inom våra respektive områden. Ett kreativt arbete med teamet och kunden i centrum är vår ledstjärna – och det är ur denna kreativitet som vi har hämtat företagets namn Creatim.

Här är vårt erfarna och kompetenta team:

Bela Fabian står för arbetsledning när det handlar om källarprojekt. Bela är mycket erfaren och kommer att stå för ett förstklassigt arbete när du är i behov av en källarrenovering.

Imre Szefcsik erbjuder försäljning och projektering inom el och är en garant för att alla elinstallationer kommer att utföras på ett korrekt och säkert sätt.

Pal Raffai har ansvar för arbetsledning och försäljning när det handlar om markarbeten och källare. Pal har stor erfarenhet av dessa områden och kan hjälpa dig att säkra din fastighet från fuktproblem.

Caroline Lindström är VD för Creatim och ansvarig för försäljning. Caroline har stor erfarenhet av branschen och har alltid service i fokus.

Full kompetens i alla led

Vi är självklart samtliga behöriga och erfarna att utföra de tjänster vi erbjuder våra kunder, det samma gäller självklart alla anställda och de underleverantörer och entreprenörer vi tar hjälp av. För att kunna erbjuda kompletta lösningar på svåra projekt så samarbetar vi även med andra lokala företag. Tryggt, snabbt och enkelt är våra ledord i arbetet.

Att anlita oss är snabbt, enkelt och prisvärt. Vi besvarar alla offertförfrågningar så snart som möjligt och alltid inom 24 timmar. Dessutom har vi jour som är tillgänglig dygnet runt och rycker ut vid behov.

Grundligt arbete från planering till besiktning

När vi tagit emot en offertförfrågan utför vi en besiktning av huset och gör en beräkning på arbetskostnader och material, som offerten baseras på. Det här är en kostnadsfri tjänst och du förbinder dig inte till något.

Bela Fabian

Arbetsledning Källare

Imre Szefcsik

El försäljning projektering

Pal Raffai

Arbetsledning och försäljning Mark och Källare

Caroline Lindström

VD/försäljning

Dina dräneringsexperter i Stockholm!