Om oss

Vi erbjuder helhetslösningar inom bygg

Välkommen till företaget som erbjuder helhetslösningar inom bygg, mark & ombyggnadsprojekt. Vi tar ansvar för hela entreprenaden från idé till slutbesiktning. Detta kan vi göra tack vare stor kompetens och ett brett kontaktnät av hantverkare, alla med relevant behörighet. Vi arbetar alltid med de bästa materialen från ledande leverantörer inom diverse verksamhetsområden och siktar alltid på långsiktiga förhållanden med våra kunder. 

Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras utemiljö, från dränering, planering och nyanläggning, till skötsel, snöröjning och enklare reparationer. Vi är en trygg och pålitlig samarbetspartner, har kunskapen och resurserna för att kunna erbjuda våra kunder tekniska och kostnadseffektiva lösningar, alltid med kvalitet och miljö i fokus. På detta sätt har vi byggt upp många långsiktiga relationer med trogna och återkommande kunder. 

En engagerad samarbetspartner

Vi är en engagerad samarbetspartner inom bygg och renovering. Vi designar, projekterar och bygger med breda kompetenser. Markarbete och dränering, källarrenoveringar, elarbete och elprojektering, snickeri och renovering – vi hjälper dig med alla aspekter av bygget. När vi inleder ett bygg- eller renoveringsprojekt så står vi till tjänst med arkitekt, konstruktör och elingenjör direkt. Vi har alla kompetenser redo från förstudie till sista penseldraget och slutinspektion.

Vi erbjuder våra tjänster åt såväl privatpersoner, företag, myndigheter, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Vi vill alltid utvecklas och bli bättre

Vi arbetar konstant med att förbättras och effektiviseras och vidareutbildar oss kontinuerligt inom våra respektive områden. Ett kreativt arbete med teamet och kunden i centrum är vår ledstjärna - och det är ur denna kreativitet som vi har hämtat företagets namn Creatim.

Full kompetens i alla led

Vi är självklart samtliga behöriga och erfarna att utföra de tjänster vi erbjuder våra kunder, det samma gäller självklart alla anställda och de underleverantörer och entreprenörer vi tar hjälp av. För att kunna erbjuda kompletta lösningar på svåra projekt så samarbetar vi även med andra lokala företag. Tryggt, snabbt och enkelt är våra ledord i arbetet.

Grundligt arbete från planering till besiktning

När vi tagit emot en offertförfrågan utför vi en besiktning av huset och gör en beräkning på arbetskostnader och material, som offerten baseras på. Det här är en kostnadsfri tjänst och du förbinder dig inte till något.

dränering stockholm om oss

Dina dräneringsexperter i Stockholm!