Våra tjänster

Vi är experter på dränering. Vi utför dränering till fasta priser som skonar både hus och plånbok. En dränering från oss är fri från dolda kostnader och har därmed alltid det pris som står på offerten. 

Utöver allt detta erbjuder vi även följande tjänster:

Källarrenovering

Vi har kompetens och utrustning för tunga arbeten i trånga utrymmen och behärskar även att justera bärande väggar. När vi lägger nya källargolv använder vi isodränsystem som skyddar mot fukt och radon samt ger tilläggsisolering. Vi kan genom hårt arbete spara både tid och pengar i ditt renoveringsprojekt.

Elarbete och elprojektering

Vi tackar aldrig nej till uppdrag inom el – vi utför både små och stora arbeten. Vi står för elinstallationer vid nybyggnation, renovering, till- och ombyggnation. Vi arbetar såväl inomhus som utomhus och arbetar både med att lägga kablar och på höjder med hjälp av skylift. Felsökning, åtgärdsplaner, intelligenta hem – vi kan erbjuda helhetslösningar inom el.

Snickerier och renovering

Småhus, kök- och badrumsrenovering, trädgård och finsnickerier – vi har ett brett tjänsteutbud när det handlar om snickerier och renovering. Vi utför både ut- och invändigt och utför arbeten för såväl privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi har alla de kompetenser och certifikat som krävs för våtrum, el och VVS. Inga projekt är för små för oss. Större fasadarbeten, Attefallshus, uteplatser – vi gör det mesta inom snickeri och renovering.

Hos oss kan du få en heltäckande service, helt enkelt!

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

bulldozer och grävmaskin för dränering

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri besiktning och offert!