Våra tjänster

Vi är experter på dränering. Vi utför dränering till fasta priser som skonar både hus och plånbok. En dränering från oss är fri från dolda kostnader och har därmed alltid det pris som står på offerten. 

Utöver allt detta erbjuder vi även följande tjänster:

Markarbete

Vid sidan av dränering utför vi även markarbeten, markanläggningar och schaktning. Trädgårdsanläggning, stensättning och mureri ingår också i våra kompetenser. Vi har lång erfarenhet och specialkompetens när det kommer till natursten och kunskapen att åta oss alla typer av mark- och anläggningsarbeten. VA, grovplanering, finplanering, montering av lekplatser, snickerier både i mark och på takbjälklag. 

Design av utemiljö

Vi erbjuder utformning av utemiljöer. Erfarna landskapsarkitekter med stora kunskaper inom trädgårdsdesign formar utemiljöer och skapar hållbara och vackra platser, helt i linje med dina önskemål. Vi tar oss an uppdrag från privat och offentlig sektor och har formgett privata trädgårdar, utemiljöer i större bostadsområden, parker och torg med mera. Med hjälp av de senaste digitala verktygen för att uppnå alla krav på funktion, estetik och ekonomi.

Vinterunderhåll

På vintern utför vi snöröjning och halkbekämpning, såväl maskinellt som manuellt. Vi sandar och hjälper även med att ta bort sanden när våren kommer. Med vår hjälp kan du ta dig fram säkert även när det är mörkt och kallt ute!

Trädgård

Behöver du hjälp med skötsel och förbättring av dina grönytor? Våra trädgårdsexperter kan ge dig råd och inspiration om hur du ska få din trädgård att prunka. Vi utför det mesta inom trädgårdsskötsel – utformning, val av växter, anläggning, beskärning, rensning av ogräs och övrig skötsel.

Hos oss kan du få en heltäckande service, helt enkelt!

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Tjänster Dränering Stockholm

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri besiktning och offert!